Înscriere la cursuri

Înscrierea* la cursurile de limbă organizate de Centrul Cultural German Sibiu se face personal, la sediul instituţiei organizatoare. Sunt considerate înscrise persoanele care achită taxa de curs şi completează un regulament de participare la cursuri.

Returnarea integrală a sumei achitate este posibilă numai dacă nu se întruneşte numărul minim de cursanţi (minim 10 persoane) pentru a se forma o grupă şi pe baza bonului de casă emis. 

Vârsta minimă recomandată pentru înscrierea la cursurile de germană pentru adulţi este de 16 ani.

Persoanele care doresc să se înscrie la cursurile de limba germană trebuie să prezinte un document valabil, care să ateste nivelul de cunoștințe. Persoanele care nu pot prezenta un astfel de document, trebuie să participe la un test de încadrare (cu programare), pe baza căruia vom stabili cursul potrivit pentru fiecare cursant(ă). Evaluarea constă dintr-o autoevaluare a cunoştinţelor de limba germană, un exerciţiu de exprimare scrisă şi o conversaţie simplă cu profesoarele noastre. Prin intermediul acestei evaluări putem stabili nivelul de cunoştinţe al cursantelor/cursanţilor. Testul de încadrare costă 100,-RON, deductibili din preţul cursului, în cazul înscrierii ulterioare la curs. Participarea la testul de încadrare este posibilă doar cu programare cu cel puţin 24 ore în avans. Centrul Cultural German Sibiu îşi rezervă dreptul de a nu organiza teste de încadrare, dacă pentru o anumită dată nu s-a înscris un număr minim de 5 persoane.

Înscriere şi informaţii la:
cursuri@ccgsibiu.ro

*Datorită riscului de infecție cu noul virus COVID-19, ca măsură de protecție Centrul Cultural German Sibiu este închis publicului. În perioada următoare ne puteți contacta exclusiv pe e-mail. Înscrierile au loc exclusiv pe e-mail: cursuri@ccgsibiu.ro

 
Informaţii actuale
Program pentru copii
Date importante
Der-Die-Das-Werkstatt
Informaţii actuale
Cursuri de limba germană pentru adulţi
Voucher
Examene Goethe-Institut
Prezentarea nivelurilor
Înscriere la cursuri
Regulament
Date importante
Preţuri
Germana pentru tineri
Cursuri de limba germană pentru copii
Proiectele cursanţilor
Workshop de scriere creativă
2020 Informaţii actuale
2020 Regulamentul bibliotecii
Vizita claselor