Campanie de vouchere cadou

REGULAMENT – CAMPANIE DE VOUCHERE CADOU

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATOR
Organizatorul campaniei este Societatea Culturală Româno-Germană Sibiu / Centrul Cultural German Sibiu, cu sediul social în Sibiu, str. Mitropoliei nr. 16, cod fiscal 12520708. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toate persoanele care doresc să achiziționeze un voucher de la Societatea Culturală Româno-Germană Sibiu/Centrul Cultural German Sibiu. Prin achiziționarea unui voucher, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.
Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe întreaga perioadă a campaniei, pe site-ul Centrului Cultural German Sibiu: www.ccgsibiu.ro.

SECŢIUNEA 2. DURATA CAMPANIEI
Campania se desfășoară în perioada 1 aprilie – 31 mai 2020.

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI
Persoanele interesate să achiziționeze un voucher de la Societatea Culturală Româno-Germană Sibiu/Centrul Cultural German Sibiu vor trimite un e-mail către Biroul de Cursuri și Examene al Centrului Cultural German Sibiu (cursuri@ccgsibiu.ro) în perioada desfășurării campaniei.
Persoanele interesate pot să opteze pentru unul sau mai multe tipuri de vouchere.
Contravaloarea voucherului achiziționat în timpul campaniei poate fi achitată doar prin virament/transfer bancar, dacă un reprezentant Societății Culturale Româno-Germane Sibiu/Centrul Cultural German Sibiu şi-a dat acordul în scris (prin e-mail).
Odată achiziționat voucherul poate fi utilizat pentru înscrierea la un curs de limba germană din modulul de vară sau toamnă 2020.
Dupa inscrierea pentru modulul de toamna (2.10.2020) acesta  isi pierde valabilitatea. Restituirea banilor se face doar in cazul in care dupa incheierea inscrierilor din modulul de toamna 2020 nu s-a format o grupa de curs.

SECŢIUNEA 4. TIPURI DE VOUCHERE ȘI BENEFICII
Societatea Culturală Româno-Germană Sibiu / Centrul Cultural German Sibiu pune la dispoziție trei tipuri de vouchere. Persoanele care achiziționează unul sau mai multe vouchere beneficiază de reducere la taxa cursului de limba germană din modulul de vară sau toamnă 2020.
Tipuri de vouchere:
- Voucher 100 Lei – 3 % reducere
- Voucher 200 Lei – 7 % reducere
- Voucher 300 Lei – 10 % reducere
Fiecare voucher are un număr unic de identificare.
Voucherele sunt valabile pentru modulul de vară sau toamnă 2020. O persoană poate folosi un voucher / curs.
Odată achiziționate voucherele nu pot fi convertite în bani.
Voucherele pot fi transferate altor persoane. Reducerea la taxa de curs se aplică pentru persoanele care au achiziționat voucherul.
Voucherul se poate folosi doar la plata integrala. In caz de retragere de la curs respectând articolele din regulament se percepe o taxă administrativă de 20% calculată la preţul integral al cursului. Condiţie: Notificarea în scris la adresa cursuri@ccgsibiu.ro.
Reducerile se aplică pentru un singur curs freventat în modulul de vară sau toamnă 2020.
Reducerile nu se cumulează cu alte oferte.
Perioada de participare la cursul pentru care s-a achiziționat voucherul nu poate fi modificată.
Deținătorul voucherului are dreptul de a se înscrie în modulul de vară sau toamnă 2020 la unul dintre formatele de curs organizate de Centrul Cultural German Sibiu. Informații cu privire la oferta de cursuri organizate de Centrul Cultural German Sibiu se găsesc pe pagina de internet a instituției (www.ccgsibiu.ro) și prin e-mail la cursuri@ccgsibiu.ro.
Cumpărătorul voucherului are dreptul de a se înscrie în modulul de vară sau toamnă 2020 la unul dintre formatele de curs organizate de Centrul Cultural German Sibiu pentru a beneficia de reducere. Informații cu privire la oferta de cursuri organizate de Centrul cultural German Sibiu se găsesc pe pagina de internet a instituției (www.ccgsibiu.ro) și prin e-mail la cursuri@ccgsibiu.ro.
În cazul în care cumpărătorii/deținătorii voucherelor nu se prezintă la înscriere nici în modulul de vară, nici în cel de toamnă 2020 voucherul își pierde valoarea, reducerea este anulată, iar taxa achitată pentru achiziționarea voucherului nu se restituie.
Este responsabilitatea fiecărui cumpărător/deținător de voucher să se informeze cu privire la perioada de înscriere pentru cursurile de limba germană organizate de Centrul Cultural German Sibiu în modulul de vară sau de toamnă 2020 accesând pagina de internet a instituției (www.ccgsibiu.ro) sau trimițând un e-mail la cursuri@ccgsibiu.ro.
Centrul Cultural German Sibiu stabiliste unilateral perioada de înscrieri, formatul cursurilor, orarul de curs, perioada cursurilor, repartiția cadrelor didactice.

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE
Această ofertă se adresează tuturor persoanelor fizice, care doresc să urmeze un curs de limba germană în cadrul Centrului Cultural German Sibiu.
Persoanele cu drept de achiziționare a voucherului sunt considerate persoanele cu vârsta minimă de 18 ani care au luat la cunoștință și semnat prezentul regulament și au achitat contravaloarea voucherului achiziționat.

SECŢIUNEA 6. INFORMARE GDPR
8.1 Persoana care achiziționează voucherul consimte ca Societatea Culturală Româno-Germană Sibiu să păstreze în baza sa centrală de date datele de contact furnizate prin completarea prezentului regulament, date necesare pentru executarea conținutul regulamentului. Datele pot fi utilizate de către Societeatea Culturală Româno-Germană Sibiu pentru realizarea comunicării între părți cu privire la obiectul prezentului regulament. Datele nu vor putea fi utilizate în alte scopuri decât cele menţionate mai sus şi nici nu pot fi transmise terţilor cu excepţia situaţiei în care există o suspiciune întemeiată de abuz asupra datelor.
Nefurnizarea datelor de contact (număr de telefon, adresă de e-mail,) conduce la imposibilitatea încheierii și executării contractului.
8.2 Sunteți de acord să vă dați consimțământul cu privire la introducerea în evidența Societății Culturale Romno-Germane Sibiu/Centrului Cultural German Sibiu a informațiilor legate de achiziționarea voucherului (ex. nume și prenume, contravaloare voucher, reducere primită, etc.)? Informațiile vor fi păstrate în evidența Societății Culturale Româno-Germane Sibiu/Centrului Cultural German Sibiu până la data de 31.12.2020. Ulterior acestei date, informațiile vor fi distruse, voucherele pierzându-și valabilitatea, iar reducerea se anulează:   Da / Nu

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CAMPANIEI
Regulamentul campaniei este disponibil în mod gratuit pe pagina de internet a instituției (www.ccgsibiu.ro) şi poate fi transmis la cerere și prin e-mail. 
Informaţii actuale
Program pentru copii
Date importante
Der-Die-Das-Werkstatt
Informaţii actuale
Cursuri de limba germană pentru adulţi
Voucher
Examene Goethe-Institut
Prezentarea nivelurilor
Înscriere la cursuri
Regulament
Date importante
Preţuri
Germana pentru tineri
Cursuri de limba germană pentru copii
Proiectele cursanţilor
Workshop de scriere creativă
2020 Informaţii actuale
2020 Regulamentul bibliotecii
Vizita claselor