Crăciun fericit


Anul 2018 a fost un an bogat în evenimente culturale potrivite publicului de toate vârstele. Un proiect deosebit a fost seria de evenimente brut’18 dedicată artei contemporane, în cadrul căreia au fost organizate un workshop de artă pentru tineri, o expoziție de grafică a artistei Sorina Tomulețiu și un spectacol de dans contemporan în compania Carinei Otte. Tot în acest an i-am avut ca invitați pe artiștii de la Acoustic Instinct și Jazz Against The Maschine, care au încântat publicul sibian prin ritmuri de beatbox și reinterpretări a unor piese rock clasice în stil jazz.

Workshopurile dedicate copiilor și tinerilor le-au oferit posibilitatea participanților să fie creativi și să realizeze proiecte interesante atât în plan vizual cât și acustic. Pasionații de lectură au avut ocazia să-i cunoască pe scriitorii germani Dorian Steinhoff și Ulrich Behmann în cadrul binecunoscutei serii „În dialog cu literatura”.

Un alt eveniment deosebit a fost lectura interactivă a îndrăgitului scriitor de cărți pentru copii Hans-Jürgen Feldhaus, care i-a fascinat pe copiii prezenți la eveniment prin abilitatea sa de a da viață personajelor sale ilustrând la fața locului aventurile amuzante ale acestora. Activitățile creative și educative pentru cei mici au continuat și în 2018 sub formă de după-amieze de lectură și jocuri, dar și sub formă de activități de confecționare.

Numeroase persoane din Sibiu și împrejurimi au avut anul acesta posibilitatea să frecventeze cursurile noastre de limbă germană acreditate Goethe-Institut și de asemenea să participe la examenele de obținere a certificatului de limbă germană.

Dorim să vă mulţumim tuturor pentru sprijinul acordat şi pentru interesul manifestat faţă de evenimentele noastre. Vă aşteptăm şi anul viitor cu drag la toate activităţile noastre şi vă dorim Sărbători Fericite şi un An Nou 2019 cu multă sănătate şi bucurii.

În perioada 22 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019 Centrul Cultural German Sibiu este închis.

Înscrierile pentru cursurile de limba germană pentru adulţi şi copii din modulul de iarnă se vor desfăşura în perioada 7 - 18 ianuarie 2019.

Cu deosebită consideraţie,
Echipa Centrului Cultural German Sibiu


 
 
Centru de Examinare al Goethe-Institut

Informaţii actuale

Crăciun fericit
12.21.18
[mai multe]
Novemberwut (Cazul penal Kader K.)
11.23.18
[mai multe]
JAZZ AGAINST THE MACHINE
11.22.18
[mai multe]

Arhiva


Link-uri utile

 
Informaţii actuale
Program pentru copii
Date importante
Informaţii actuale
Cursuri de limba germană pentru adulţi
Examene Goethe-Institut
Prezentarea nivelurilor
Înscriere la cursuri
Regulament
Date importante
Preţuri
Germana pentru tineri
Cursuri de limba germană pentru copii
Proiectele cursanţilor
Workshop de scriere creativă
2019 Informaţii actuale
2019 Cartea săptămânii
2019 Regulamentul bibliotecii