Sărbători fericite

Dragi colegi, dragi prieteni,

Ne bucuram, ca si in acest an am reusit sa va oferim o multime de proiecte culturale, precum expozitia “Hannah Arendt. Increderea in om”, seria de filme “Umor made in Germany”, workshop-ul de teatru contemporan “Prin Timpuri”, programul lunar pentru copii, in cadrul caruia cei mici au confectionat marionete saltarete sau animalute din coji de nuca, au dat frau liber imaginatiei, impletind tablouri originale din snururi colorate, si nu in ultimul rand concertul oferit de Kleingeldprinzessin si cel de muzica clasica sustinut de Muenchner Klaviertrio.

Si in acest an am reusit sa inscriem multi doritori la cursurile noastre de germana pentru copii si adulti. Impreuna cu Goethe-Institut Bucuresti, am oferit multor persoane care invata limba germana posibilitatea de a obtine o diploma recunoscuta international.

Pentru toti cititorii nostri am imbogatit si in acest an oferta bibliotecii noastre cu noi aparitii editoriale de succes.

Ne bucuram ca din martie 2012 s-a alaturat echipei Centrului Cultural German Sibiu Alexandra Petrescu in calitate de referent.

Intre 19 decembrie 2012 si 6 ianuarie 2013, Centrul Cultural German va fi inchis.

Dorim sa va multumim tuturor pentru sprijinul acordat si pentru interesul manifestat fata de evenimentele noastre, va asteptam si anul viitor cu drag la toate activitatiile noastre culturale si va dorim din toata inima Sarbatori Fericite si un An Nou 2013 cu multa sanatate si bucurii.

Cu deosebita consideratie,
Echipa Centrului Cultural German Sibiu


 
 
Centru de Examinare al Goethe-Institut

Informaţii actuale

Centrul Cultural German Sibiu vă urează zile frumoase de vară
07.31.18
[mai multe]
28.05.2018
05.25.18
[mai multe]
Și tu știi să desenezi!
05.23.18
[mai multe]

Arhiva


Link-uri utile

 
Informaţii actuale
Program pentru copii
Date importante
Informaţii actuale
Cursuri de limba germană pentru adulţi
DIDAK-DEUTSCH
Examene Goethe-Institut
Prezentarea nivelurilor
Înscriere la cursuri
Regulament
Date importante
Preţuri
Germana pentru tineri
Cursuri de limba germană pentru copii
Proiectele cursanţilor
Workshop de scriere creativă
2018 Informaţii actuale
2018 Cartea săptămânii
2018 Regulamentul bibliotecii