Centrul Cultural German Sibiu vă urează zile frumoase de vară


© Centrul Cultural German Sibiu

Dragi colegi, dragi prieteni,

Dorim să vă informăm că în perioada 1 – 31 august 2016 Centrul Cultural German Sibiu va fi închis.

În data de 19 septembrie 2016 încep înscrierile pentru cursurile noastre de limba germană pentru copii și adulți. Vă invităm să vă înscrieți la modulul de toamnă până în 4 octombrie 2016.

Centrul Cultural German Sibiu pregătește și în această toamnă pentru dumneavoastră numeroase evenimente. Vă invităm cu drag să luați parte în noiembrie la noua serie de filme, organizată în parteneriat cu Academia Evanghelică Transilvania, având ca tematică interculturalitatea.

Pasionații de romane polițiste sunt așteptați la începutul lunii octombrie la lectura scriitoarei de origine germană Martina Kempff. Și cititorii noștri mai tineri vor avea posibilitatea, de a intra în dialog cu autoarea de cărți pentru adolescenți Eva Seith, care ne va citi la sfârșitul lunii septembrie din Trilogia Lili Brown.

Tinerilor artiști le oferim în această toamnă două workshopuri. Copiii cu vârsta între nouă și treisprezece ani vor putea participa la mijlocul lunii octombrie la un workshop de desen sub îndrumarea referentei Katja Spitzer, având ca temă Schițarea unei supermașini. Adolescenții sunt invitați să participe la un atelier de scriere creativă, care va fi organizat la mijlocul lunii noiembrie. Sub îndrumarea referentei Sylvia Ludwig, participanții vor face primii pași în arta scrierii creative și vor învăța să ofere propriilor idei și povești forma potrivită.

Pentru pasionații de muzică jazz pregătim împreună cu Centrul de Dialog și Cultură Friedrich Teutsch al Bisericii Evanghelice A.B. din România la sfârșitul lunii noiembrie un concert festiv de Crăciun alături de formația Tango Transit.

Nici pe cei mici nu i-am uitat. Îi așteptăm cu drag din septembrie să participe în continuare la activitățile educative din cadrul Programului creativ pentru copii, să meargă în călătorii pline de aventură în cadrul seriei O carte, o poveste, să dezvolte spirit de echipă luând parte la după-amiezele de jocuri și să dobândească și să exerseze abilități noi în cadrul seriei Vreau să învăț.

Vă mulțumim pentru interesul față de evenimentele culturale și cursurile organizate în această primă jumătate a anului. Vă așteptăm cu drag la programele noastre viitoare și vă dorim zile de vară plăcute și relaxante.

Cu deosebită considerație,
Echipa Centrului Cultural German Sibiu


 
 
Centru de Examinare al Goethe-Institut

Informaţii actuale

28.05.2018
05.25.18
[mai multe]
Și tu știi să desenezi!
05.23.18
[mai multe]
Hans-Jürgen Feldhaus citește din Echt abgefahren!
05.10.18
[mai multe]

Arhiva


Link-uri utile

 
Informaţii actuale
Program pentru copii
Date importante
Informaţii actuale
Cursuri de limba germană pentru adulţi
DIDAK-DEUTSCH
Examene Goethe-Institut
Prezentarea nivelurilor
Înscriere la cursuri
Regulament
Date importante
Preţuri
Germana pentru tineri
Cursuri de limba germană pentru copii
Proiectele cursanţilor
Școala de vară
2018 Informaţii actuale
2018 Cartea săptămânii
2018 Regulamentul bibliotecii