Centrul Cultural German Sibiu va ureaza o vara frumoasa

Dragi colegi, dragi prieteni,

Dorim sa va informam, ca in perioada 1 august – 1 septembrie 2013 Centrul Cultural German Sibiu va fi inchis.

In data de 23 septembrie 2013 incep inscrierile pentru cursurile noastre de limba germana pentru copii si pentru adulti. Va invitam sa va inscrieti la modulul de toamna pana in 4 octombrie 2013.

De asemenea, dorim sa va facem cunoscute deja de pe acum programele noastre culturale din toamna aceasta.

In luna octombrie va avea loc expozitia “Herta Mueller. Cercul dracesc al cuvintelor”, o expozitie organizata de Centrul Cultural German Sibiu in parteneriat cu Literaturhaus Berlin, Goethe-Institut Bucuresti si Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu. Muzicieni ca Onyx Ashanti, cunoscut pentru stilul muzical propriu si iesit din comun, sau Ensemble L’Armonioso, un duo de muzica clasica, vor incanta publicul in a doua jumatate a acestui an. Seria de filme „Crima!“ organizata impreuna cu Academia Evanghelica Transilvania va continua si in toamna.

Nici pe cei mici nu i-am uitat. Îi aşteptăm cu drag să participe în continuare la după-amiezele creative şi după-amiezele de jocuri şi de lectură pentru copii preşcolari şi şcolari desfăşurate în biblioteca Centrului Cultural German Sibiu, unde vor avea posibilitatea de a exersa limba germană într-un mediu deschis şi distractiv. La sfârşitul lunii septembrie îi invităm să ni se alăture în călătoria prin “Pădurea cu basme” - un proiect organizat în parteneriat cu Consulatul General al Germaniei Sibiu şi Arka Park Păltiniş - unde ne vom întâlni cu personaje din basmele fraţilor Grimm.

Incepand cu data de 2 septembrie va invitam si in biblioteca noastra, unde va asteapta o varietate de carti si reviste in limba germana.

Va multumim pentru sprijinul acordat si pentru interesul fata de evenimentele culturale si cursurile organizate in aceasta prima jumatate a anului. Va asteptam cu drag la programele noastre viitoare si va dorim o vara placuta si relaxanta.    Cu deosebita consideratie, Echipa Centrului Cultural German Sibiu


 
 
Centru de Examinare al Goethe-Institut

Informaţii actuale

Centrul Cultural German Sibiu vă urează zile frumoase de vară
07.31.18
[mai multe]
28.05.2018
05.25.18
[mai multe]
Și tu știi să desenezi!
05.23.18
[mai multe]

Arhiva


Link-uri utile

 
Informaţii actuale
Program pentru copii
Date importante
Informaţii actuale
Cursuri de limba germană pentru adulţi
DIDAK-DEUTSCH
Examene Goethe-Institut
Prezentarea nivelurilor
Înscriere la cursuri
Regulament
Date importante
Preţuri
Germana pentru tineri
Cursuri de limba germană pentru copii
Proiectele cursanţilor
Workshop de scriere creativă
2018 Informaţii actuale
2018 Cartea săptămânii
2018 Regulamentul bibliotecii