Afişează: 1 - 5 din 10.
 
Diana din Hermannstadt/Sibiu

joi, 07-02-19 13:47

Maria (10 ani) si Tudor (8 ani) vin cu o deosebita placere la biblioteca. Aici au gasit si s-au bucurat de multe aventuri frumoase, de personaje haioase si dragute, iar cititul a devenit o experienta dintre cele mai frumoase. Ii multumesc Doamnei Bibliotecare care i-a indrumat si i-a incurajat sa citeasca tot felul de carti potrivite atat pentru nivelul, varsta, dar si pentru personalitatea lor.

 
 
Teodora Avram din Sibiu

marţi, 29-01-19 09:54

In urma cu 5 ani, cand am facut abonament la biblioteca, pentru fetita mea de 8 ani, un afis de pe coridor mi-a atras atentia si mi s-a intiparit in memorie: era un desen cu un copil inconjurat de carti si textul in germana spunea ca daca nu iti place sa citesti, inseamna ca nu ai gasit cartea potrivita pentru tine. Dna Roxana mi-a sugerat mereu carti pe care mica mea cititoare le-a indragit si le-a parcurs cu drag. A progresat in gradul de intelegere a limbii germane, in viteza si in eficienta cu care citea datorita atractiei pe care o exercita fiecare carte si pentru asta nu pot decat sa promit ca ne vom vedea multi ani de acum incolo!

 
 
Consuela Canciu din Sibiu

miercuri, 09-01-19 13:48

Copilul meu in varsta de 10 ani frecventeaza aceasta biblioteca de 3 ani si este foarte incantat de cartile pe care doamna Roxana i le recomanda. Sunt o mamica foarte fericita pentru ca a deprins datorita acestei doamne minunate darul de a citi foarte mult.

 
 
Alexandru Ionica din Pitesti

joi, 05-01-17 13:46

Am finalizat modulul A1.1 la Centrul Cultural German din Sibiu si sunt foarte incantat de calitatea serviciilor oferite. Metodele de predare utilizate si experienta doamnei profesoare au avut o eficienta extraordinara, rezultatele regasindu-se in bagajul de cunostinte acumulat in timpul acestui modul.
Am urmat modulul de weekend si vreau sa precizez ca in cele cinci ore de curs nu m-am simtit niciodata plictisit sau obosit, diversitatea cursului m-a facut tot timpul sa fiu atent si curios.
Recomand cu caldura serviciile Kulturzentrum Hermannstadt.

Alles Gute!

 
 
Carmen Maria Badila din Avrig

duminică, 21-02-16 16:51

Studiez limba germana la Centrul Cultural German din Sibiu, Am terminat nivelul A1.1 iar acum studiez A1.2, sunt foarte multumita de metoda folosita. Se pune accent pe conversatie dar si pe gramatica si pe exercitiu individual. Biblioteca ne ofera carti care vin in sprijinul celor invatate la curs. Personalul este foarte amabil si promt.
Va multumesc!

 
 
 

Adding an entry to the guestbook
Răspuns
Introduceţi aici cuvântul din imagine. Acesta este protecţie împotriva Spam-ului *
 
Informaţii actuale
Program pentru copii
Date importante
Der-Die-Das-Werkstatt
Informaţii actuale
Cursuri de limba germană pentru adulţi
Voucher
Examene Goethe-Institut
Prezentarea nivelurilor
Înscriere la cursuri
Regulament
Date importante
Preţuri
Germana pentru tineri
Cursuri de limba germană pentru copii
Proiectele cursanţilor
Workshop de scriere creativă
2020 Informaţii actuale
2020 Regulamentul bibliotecii
Vizita claselor