Afişează: 1 - 5 din 7.
 
Alexandru Ionica din Pitesti

joi, 05-01-17 13:46

Am finalizat modulul A1.1 la Centrul Cultural German din Sibiu si sunt foarte incantat de calitatea serviciilor oferite. Metodele de predare utilizate si experienta doamnei profesoare au avut o eficienta extraordinara, rezultatele regasindu-se in bagajul de cunostinte acumulat in timpul acestui modul.
Am urmat modulul de weekend si vreau sa precizez ca in cele cinci ore de curs nu m-am simtit niciodata plictisit sau obosit, diversitatea cursului m-a facut tot timpul sa fiu atent si curios.
Recomand cu caldura serviciile Kulturzentrum Hermannstadt.

Alles Gute!

 
 
Carmen Maria Badila din Avrig

duminică, 21-02-16 16:51

Studiez limba germana la Centrul Cultural German din Sibiu, Am terminat nivelul A1.1 iar acum studiez A1.2, sunt foarte multumita de metoda folosita. Se pune accent pe conversatie dar si pe gramatica si pe exercitiu individual. Biblioteca ne ofera carti care vin in sprijinul celor invatate la curs. Personalul este foarte amabil si promt.
Va multumesc!

 
 
Silvia Guta din Bucuresti

vineri, 03-07-15 07:06

As vrea sa multumesc Centrului Cultural German pentru activitatile creative si educative dedicate copiilor. Jocurile si cartile pe care participantii la activitati le pot gasi la Kulturzentrum sunt pe cat de distractive, pe atat de benefice pentru copii - ele incurajeaza dezvoltarea vocabularului de limba germana si a competentelor conversationale, lucrul in echipa si colaborarea, logica si strategia de abordare a sarcinilor, etc.
Membrii Kulturzentrum ne-au primit (pe mine si pe grupul meu de copii, din Bucuresti) cu mare deschidere si au pregatit activitati minunate, asa ca recomand cu mare drag oricui sa le faca o vizita "de lucru" cu copiii.

 
 
Andrea Tatu din Sibiu

duminică, 08-12-13 19:22

Pentru mine Centrul Cultural German reprezinta o posibilitate de a intra intr-o lume noua pentru ca totul aici "respira" germana. Programul cultural pentru adulti sau copii, diferitele activitati organizate aici, intregul personal, biblioteca, toate acestea sunt menite sa iti ofere acea dragoste pentru tot ce inseamna limba germana. In plus, Centrul Cultural German Sibiu mi-a oferit posibilitatea de a invata germana in Germaia. In interiorul Institutului Goethe din Mannheim m-am simtit exact ca la noi dar nimic nu se compara cu experienta traita acolo, intre oameni din toate colturile lumii, veniti din culturi diferite pentru acelasi motiv. Sper ca in viitor sa poata fi oferite mai multe asemenea burse!

 
 
Steluţa Ceuşianu din Sibiu

vineri, 23-03-12 15:19

Buna ziua,

Ma numesc Steluta Ceusianu si sunt onorata ca am ales Kulturzentrum pentru a invata limba germana si pe aceasta cale va multumesc si va informez ca vreau sa urmez in continuare cursurile dumneavoastra modul A2.Cunoasterea limbii germane ofera un spectru larg de posibilitati si avantaje:de la cresterea oportunitatilor pe piata fortei de munca din tara si strainatate, pana la cunoasterea culturii si a modului de viata din tarile in care se vorbeste aceasta limba.Pe langa cursurile de Lb.germana la dispozitie ne sta o biblioteca cu o colectie variata de carti,ziare si reviste. Cadrele didactice ne motiveaza sa descoperim frumusetea si secretele limbii germane printr-o metoda didactica bazata pe multa conversatie si munca in echipa, intr-o ambianta prietenoasa si dinamica. Va mutumesc inca odata pentru ocazia pe care mi-ati oferit-o in studiul limbii germane si transmit Centrului Cultural German Sibiu cele mai bune ganduri si mult succes in realizarea proiectelor pe care vi le propuneti in viitor.
Va multumesc

 
 
 

Adding an entry to the guestbook
Răspuns
Introduceţi aici cuvântul din imagine. Acesta este protecţie împotriva Spam-ului *
 
 
Centru de Examinare al Goethe-Institut

Informaţii actuale

Novemberwut (Cazul penal Kader K.)
11.23.18
[mai multe]
JAZZ AGAINST THE MACHINE
11.22.18
[mai multe]
Calendare de Advent
11.22.18
[mai multe]

Arhiva


Link-uri utile

 
Informaţii actuale
Program pentru copii
Date importante
Informaţii actuale
Cursuri de limba germană pentru adulţi
Examene Goethe-Institut
Prezentarea nivelurilor
Înscriere la cursuri
Regulament
Date importante
Preţuri
Germana pentru tineri
Cursuri de limba germană pentru copii
Proiectele cursanţilor
Workshop de scriere creativă
2018 Informaţii actuale
2018 Cartea săptămânii
2018 Regulamentul bibliotecii
2018 O carte, o poveste