Înscriere la cursuri

Înscrierea la cursurile de limbă organizate de Centrul Cultural German Sibiu se face personal, la sediul instituţiei organizatoare. Sunt considerate înscrise persoanele care predau o copie după buletin, achită taxa de curs şi completează un regulament de participare la cursuri.

Returnarea integrală a sumei achitate este posibilă numai dacă nu se întruneşte numărul minim de cursanţi (minim 10 persoane) pentru a se forma o grupă şi pe baza bonului de casă emis. 

Vârsta minimă recomandată pentru înscrierea la cursurile de germană pentru adulţi este de 16 ani.

Persoanele care doresc să se înscrie la cursurile de limba germană trebuie să prezinte un document valabil, care să ateste nivelul de cunoștințe. Persoanele care nu pot prezenta un astfel de document, trebuie să participe la un test de încadrare (cu programare), pe baza căruia vom stabili cursul potrivit pentru fiecare cursant(ă). Evaluarea constă dintr-o autoevaluare a cunoştinţelor de limba germană, un exerciţiu de exprimare scrisă şi o conversaţie simplă cu profesoarele noastre. Prin intermediul acestei evaluări putem stabili nivelul de cunoştinţe al cursantelor/cursanţilor. Testul de încadrare costă 100,-RON, deductibili din preţul cursului, în cazul înscrierii ulterioare la curs. Participarea la testul de încadrare este posibilă doar cu programare cu cel puţin 24 ore în avans. Centrul Cultural German Sibiu îşi rezervă dreptul de a nu organiza teste de încadrare, dacă pentru o anumită dată nu s-a înscris un număr minim de 5 persoane.

Înscriere şi informaţii la:
Tel. 0269-21 08 30
cursuri@ccgsibiu.ro

 
 
Centru de Examinare al Goethe-Institut

Informaţii actuale

Sărbători Fericite
12.22.17
[mai multe]
Îţi surâde norocul?
12.12.17
[mai multe]
Weekendul filmului german
12.04.17
[mai multe]

Arhiva


Link-uri utile

 
Informaţii actuale
Program pentru copii
Date importante
Informaţii actuale
Cursuri de limba germană pentru adulţi
Cursuri de limba română pentru adulţi
Examene Goethe-Institut
Prezentarea nivelurilor
Înscriere la cursuri
Date importante
Preţuri
Germana pentru tineri
Cursuri de limba germană pentru copii
Proiectele cursanţilor
2017 Informaţii actuale
2017 Cartea săptămânii
2017 Regulamentul bibliotecii
2017 Klassenbesuche