Vânătoarea de ouă


© Centrul Cultural German Sibiu

26 aprilie 2014, ora 11:00
Arka Park Păltiniş
Sibiu, DJ 106 Sibiu-Păltiniş KM 23,
Zona Vălari

Arka Park Păltiniş în parteneriat cu Centrul Cultural German Sibiu organizează sâmbătă, 26 aprilie 2014, evenimentul Vânătoarea de ouă.

Vânătoarea ouălor de Paşte este una dintre cele mai vechi tradiţii anglo-saxone care celebrează venirea primăverii şi renaşterea naturii. De aceea Arka Park Păltiniş în parteneriat cu Centrul Cultural German Sibiu au creat acest eveniment pentru familii, unde de la cel mai mic la cel mai mare pornesc în căutarea ouălor de Paşte în incinta parcului de aventură Arka Park.

Natura şi petrecerea timpului liber alături de familie sunt părţi integrante şi contribuie la calitatea vieţii. Vânătoarea de ouă este una dintre cele mai amuzante şi plăcute activităţi pascale, iar mediul natural vă permite să vă bucuraţi de aer curat şi curăţenie, fiind locul perfect pentru sănătatea şi fericirea copiilor.

Programul evenimentului:


• Ora 11:00 - Confecţionarea coşuleţelor pentru ouă
• Ora 11:30 - Vânătoarea de ouă
• Ora 12:15 – Concurs/tombolă şi premiere

După ce participanţii formaţi din familii cu copii şi-au confecţionat coşuleţul, pornesc în căutarea ouălor de ciocolată în incita parcului.

Centrul Cultural German Sibiu va organiza în cadrul evenimentului şi un concurs cu întrebări şi răspunsuri în urma căruia se va extrage un câştigător. Persoana câştigătoare va beneficia de un curs de limba germană în modulul următor la sediul instituţiei. Regulamentul concursului este disponibil pe pagina de facebook (www.facebook.com/CentrulCulturalGermanSibiu).

Pentru tombola organizată de Arka Park fiecare participant va primi un număr. După ce toată lumea a terminat de adunat ouăle de ciocolată, vor fi extrase în mod aleatoriu 5 numere câştigătoare. Arka Park le va oferi persoanelor care deţin numărul extras accesul la activitatea de escaladă.

Toţi participanţii vor primi diplome şi vor păstra ouăle de ciocolată găsite.

Vă aşteptăm cu drag!


 
 
Centru de Examinare al Goethe-Institut

Informaţii actuale

Weekendul filmului german
02.19.18
[mai multe]
Vreau să învăț...
02.14.18
[mai multe]
Îţi surâde norocul?
02.05.18
[mai multe]

Arhiva


Link-uri utile

 
Informaţii actuale
Program pentru copii
Date importante
Informaţii actuale
Cursuri de limba germană pentru adulţi
Cursuri de limba română pentru adulţi
Examene Goethe-Institut
Prezentarea nivelurilor
Înscriere la cursuri
Date importante
Preţuri
Germana pentru tineri
Cursuri de limba germană pentru copii
Proiectele cursanţilor
2018 Informaţii actuale
2018 Cartea săptămânii
2018 Regulamentul bibliotecii